logo  

Uw partner voor innovatieve oplossingen

 

 

 
 
 

 

Over EnViTechno Consultancy.

 

 

EnViTechno Consultancy wil bijdragen aan een verbetering van de wereld waarin menselijkheid, duurzaamheid en welvaart samen tot een optimale mix worden samengebracht. Door een grote variatie aan kennis, kunde en ervaring is het mogelijk om deze mix vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Hierdoor is EnViTechno Consultancy de juiste partner voor ondernemingen, instellingen en de overheid voor advies en ontwerp.


Wij als EnViTechno zullen dit doen vanuit een frisse blik met het doel nieuwe oplossingen of nieuwe zienswijzen te initiëren die zullen leiden tot een verbetering van de concurrentie positie voor onze klanten. Uiteraard blijft het niet alleen bij ideeënen adviezen maar wij kunnen ook  zorgdragen voor de verdere uitwerking inclusief vergunningen, subsidies en volledige uitvoering.


Voor ons als EnViTechno zijn de belangen van onze klanten zijn de belangrijkste doelen. Deze belangen zullen steeds getoetst worden aan de doelstellingen van EnViTechno waarbij onze ervaring laat zien dat er doorgaans grotere stappen worden gezet dan in eerste instantie werd verwacht. Deze stappen worden gezet door het afstappen van de normale paden en het bewandelen van nieuwe wegen door bewezen technologieën en technieken te combineren tot een innovatief samenstel.

 

 

 


 
 
kersenbloesem